Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orgaceño, C.F. (799959) - Jujainas FC (1437596) » 726968145: T75/J6/VII

Liga 726968145 Información oficial sobre el partido 726968145 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.249 (38285)

Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 0 - 3 Jujainas FC Alineación oficial del equipo 'Jujainas FC' en el partido
0 - 1 Pedro Tomás Mañas (24')
0 - 2 Age Vanuxem (82')
0 - 3 Age Vanuxem (83')
Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 0 - 3 Jujainas FC Alineación oficial del equipo 'Jujainas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 1 - 2 Jujainas FC Alineación oficial del equipo 'Jujainas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orgaceño, C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Orgaceño, es va veure beneficiat per la polèmica al minut 4, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Rutgerus Koenders va relliscar al moment de fer el xut i el porter Joshua Wilson no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Rutgerus Koenders va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Orgaceño, que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): El Orgaceño, va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rutgerus Koenders la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Iván Idiáquez quasi empata el partit al minut 65, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ionuţ Iofciu de Orgaceño, va intentar batre la porteria rival al minut 78 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Robert Stigbrant des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Jujainas FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Tomás Mañas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Jujainas.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pedro Tomás Mañas arribés a peus de Age Vanuxem, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Jujainas el 0 - 2.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 83 una excel·lent centrada de Benjamín Evigui va arribar a Age Vanuxem, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Stephane Wechner va estar a punt de posar per davant a Jujainas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Corsino Abela va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Corsino Abela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jakub Chamerski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Jakub Chamerski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Lenaïc Benard va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Mur de Jujainas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.