Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nightmare UT (1336912) - CD Bala Azul (441584) » 726967031: T75/J7/VII

Liga 726967031 Información oficial sobre el partido 726967031 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.229 (38265)

Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido 2 - 0 CD Bala Azul Alineación oficial del equipo 'CD Bala Azul' en el partido
Erik Simkó (15') 1 - 0
Andrzej Antos (61') 2 - 0
Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido 2 - 0 CD Bala Azul Alineación oficial del equipo 'CD Bala Azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido 7 - 0 CD Bala Azul Alineación oficial del equipo 'CD Bala Azul' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nightmare UT

Goles Goles

  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): En Erik Simkó va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Andrzej Antos va incrementar l'avantatge de Nightmare amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Nightmare va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marco Meschede va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ladislau Escariz.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Nightmare va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anurag Shintre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Nightmare va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriel Gorzitze en un 1 contra 1 amb el porter Ladislau Escariz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Erik Simkó per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ladislau Escariz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Erik Simkó va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Erik Simkó gairebé va marcar per a Nightmare des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Radislav Kupljen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan David Menéndez Alvar de Nightmare gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Gorzitze va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anurag Shintre de Nightmare es va guanyar la targeta groga merescudament.

CD Bala Azul

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Àngel Marí va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Àngel Marí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.