Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Twilight Hall F.C. (797362) - JUANMORROS REMEMBERS (1418081) » 726966802: T75/J6/VII

Liga 726966802 Información oficial sobre el partido 726966802 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.225 (38261)

Twilight Hall F.C. Alineación oficial del equipo 'Twilight Hall F.C.' en el partido 1 - 4 JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido
Crisanto Santos (3') 1 - 0
1 - 1 David Ipalategui (39')
1 - 2 Shahidul Sami (56')
1 - 3 Călin Burghelea (69')
1 - 4 Shahidul Sami (71')
Twilight Hall F.C. Alineación oficial del equipo 'Twilight Hall F.C.' en el partido 1 - 4 JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Twilight Hall F.C. Alineación oficial del equipo 'Twilight Hall F.C.' en el partido 4 - 3 JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,0 % 36,6 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Twilight Hall F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Crisanto Santos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Twilight se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Endika Anaut va ridiculitzar a en Gert Olrik amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Chema Santana, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Angosto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Chema Santana va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

JUANMORROS REMEMBERS

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a David Ipalategui marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Călin Burghelea de JUANMORROS va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Shahidul Sami que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Călin Burghelea va augmentar l'avantatge de JUANMORROS a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del JUANMORROS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Shahidul Sami va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Txema Fuentes.