Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CFS Roquetes (798218) - Silver Cádiz FC (1372906) » 726966708: T75/J10/VII

Liga 726966708 Información oficial sobre el partido 726966708 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.223 (38259)

CFS Roquetes Alineación oficial del equipo 'CFS Roquetes' en el partido 3 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Dani Majó (53') 1 - 0
1 - 1 Martin Johansen (75')
Zé Lucena (76') 2 - 1
Teofil Mytkowski (84') 3 - 1
CFS Roquetes Alineación oficial del equipo 'CFS Roquetes' en el partido 3 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CFS Roquetes Alineación oficial del equipo 'CFS Roquetes' en el partido 4 - 0 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFS Roquetes

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Roquetes s'avançava al marcador al minut 53, després d'un rebot que va caçar en Dani Majó per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Zé Lucena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Roquetes.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): En Axel Garisas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Teofil Mytkowski la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Dani Majó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Roquetes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Roquetes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dani Majó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Axel Garisas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Martin Johansen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vijay Cherukupally va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Ignacio De Haro aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Silver, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Martin Johansen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Silver Yevhen Andriienko quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Xurde Mayordomo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.