Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealVelas CF (1365670) - karmn fashion club (777076) » 726966682: T75/J4/VII

Liga 726966682 Información oficial sobre el partido 726966682 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.223 (38259)

RealVelas CF Alineación oficial del equipo 'RealVelas CF' en el partido 3 - 3 karmn fashion club Alineación oficial del equipo 'karmn fashion club' en el partido
0 - 1 Quim Montrull (24')
0 - 2 Quim Montrull (58')
Satvinder Puri (64') 1 - 2
Desiderio Arce Janariz (65') 2 - 2
2 - 3 Quim Montrull (68')
Hoàng Công Danh (72') 3 - 3
RealVelas CF Alineación oficial del equipo 'RealVelas CF' en el partido 3 - 3 karmn fashion club Alineación oficial del equipo 'karmn fashion club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RealVelas CF Alineación oficial del equipo 'RealVelas CF' en el partido 2 - 0 karmn fashion club Alineación oficial del equipo 'karmn fashion club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealVelas CF

Goles Goles

  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Satvinder Puri va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 64.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del RealVelas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Desiderio Arce Janariz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Orfeusz Verespataky entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RealVelas, un peu providencial d'en Hoàng Công Danh va situar el 3-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): RealVelas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Ruipérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Desiderio Arce Janariz de RealVelas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Rikard Brønlund va estar a punt d'empatar per a RealVelas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Walerian Dziobak va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Orfeusz Verespataky va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

karmn fashion club

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de fashion el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Quim Montrull va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Quim Montrull de fashion va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el fashion va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Quim Montrull aconseguint el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fashion va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Quim Montrull va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Núñez es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del fashion sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ronald Plevier, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Kanto.