Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yalee C. F (776754) - atlético de Barcelona FC (440312) » 726966666: T75/J14/VII

Liga 726966666 Información oficial sobre el partido 726966666 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.222 (38258)

Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido 2 - 2 atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido
0 - 1 Manolo Dazar (35')
Osvaldo Avión (71') 1 - 1
Pedro Tamés (79') 2 - 1
2 - 2 Adrián Carrafa (85')
Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido 2 - 2 atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido 2 - 0 atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yalee C. F

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Luigi Davide Pozzecco entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Yalee, un peu providencial d'en Osvaldo Avión va situar el 1-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barcelona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Tamés la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yalee es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Santiago Pérez Cerro va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 14, i va passar la pilota a Rubén Joara, però aquest no va encertar a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Diego Posch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Osvaldo Avión va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Yalee va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar César Quiñones en un 1 contra 1 amb el porter Luis Fernando Tena, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Joara de Yalee la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atlético de Barcelona FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Manolo Dazar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Adrián Carrafa va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En James Watson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Barcelona va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oker Otegi va desviar el xut final de Stoyan Totev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32, Adrián Carrafa de Barcelona va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Barcelona van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Manuel Irles no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Colombi de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.