Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Purganduspopulus F.C. (1336824) - pioto fc (308845) » 726966239: T75/J5/VII

Liga 726966239 Información oficial sobre el partido 726966239 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.215 (38251)

Purganduspopulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Purganduspopulus F.C.' en el partido 1 - 4 pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido
Hermes Bouzón (22') 1 - 0
1 - 1 Plutarco López-Mingo (32')
1 - 2 Lyuben Tzvetkov (56')
1 - 3 Plutarco López-Mingo (65')
1 - 4 Luis Chávez (84')
Purganduspopulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Purganduspopulus F.C.' en el partido 1 - 4 pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Purganduspopulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Purganduspopulus F.C.' en el partido 5 - 0 pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido
Es un cenizo 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purganduspopulus F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Hermes Bouzón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Ochotorena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Raúl Nagore es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Purganduspopulus van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aitor Amerita, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

pioto fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Plutarco López-Mingo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Balthasar Ascheberg va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lyuben Tzvetkov, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Plutarco López-Mingo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 84 i semblava que pioto desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Luis Chávez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): pioto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Víctor Calle va quedar-se sol davant el porter Rafael Pérez de Ayala, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Marqués de pioto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miguel Marqués de pioto per doble groga al minut 32.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Plutarco López-Mingo de pioto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.