Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pioto fc (308845) - Almeria City (1416884) » 726966236: T75/J4/VII

Liga 726966236 Información oficial sobre el partido 726966236 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.215 (38251)

pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 3 - 0 Almeria City Alineación oficial del equipo 'Almeria City' en el partido
Gerardo Márquez López (27') 1 - 0
Miguel Marqués (75') 2 - 0
Gerardo Márquez López (78') 3 - 0
pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 3 - 0 Almeria City Alineación oficial del equipo 'Almeria City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 2 - 3 Almeria City Alineación oficial del equipo 'Almeria City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,0 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pioto fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Gerardo Márquez López va donar a pioto un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): pioto va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miguel Marqués va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miguel Marqués la va rematar Gerardo Márquez López amb una magnífica volea que va fer pujar per a pioto el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Marqués va intentar anar-se'n per velocitat al minut 19 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Plutarco López-Mingo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Heiko Fedder va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pioto va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Balthasar Ascheberg, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Chávez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Almeria City

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Salvador Freixa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Óscar Mariñas va estar a punt de posar per davant a Almeria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iker Beñat va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Berenguer Saña va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Iker Beñat va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Joan Salvador Freixa al minut 66 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alfonso Chapartegui va fer una jugada per la banda esquerra, però Iker Beñat va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Óscar Mariñas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Iker Beñat no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Berenguer Saña ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Juan Duarte va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Iker Beñat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Gianluca Arcari de Almeria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.