Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pioto fc (308845) - Borussia Donetes (777335) » 726966229: T75/J2/VII

Liga 726966229 Información oficial sobre el partido 726966229 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.215 (38251)

pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 0 - 3 RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO Alineación oficial del equipo 'RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO' en el partido
0 - 1 Iván Echegoyen (47')
0 - 2 Enric Pallarès (55')
0 - 3 Antonio Troyes (64')
pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 0 - 3 RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO Alineación oficial del equipo 'RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pioto fc Alineación oficial del equipo 'pioto fc' en el partido 1 - 3 RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO Alineación oficial del equipo 'RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pioto fc

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Sandoa Pimentel Zúñiga? Un error clamorós seu va donar a Iván Echegoyen una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Balthasar Ascheberg va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lyuben Tzvetkov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pioto van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Plutarco López-Mingo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Marqués de pioto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RECRE DE HUELVA CDE FEMENINO

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iván Echegoyen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Enric Pallarès va augmentar l'avantatge de FEMENINO a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el FEMENINO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antonio Troyes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Jesús Ramírez va estar a punt de posar per davant a FEMENINO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iker Beñat va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Miguel Merodio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Enric Pallarès va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Merodio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 71 per Joan Daviu va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Don Pepe Jarrín va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 蔡 (Cai) 平熙 (Pingxi) de FEMENINO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.