Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Grapadora (1368180) - Kalandrakas Team Football (1433371) » 726966001: T75/J2/VII

Liga 726966001 Información oficial sobre el partido 726966001 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.211 (38247)

Club Atlético Grapadora Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Grapadora' en el partido 1 - 5 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
0 - 1 Alejandro Malgrat (53')
0 - 2 Roberto Paoloni (58')
0 - 3 Tiago Rodrigues Gonçalves (78')
0 - 4 Delano Nelson (79')
Alberto Villaño (81') 1 - 4
1 - 5 Giorgio Tondi (81')
Club Atlético Grapadora Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Grapadora' en el partido 1 - 5 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Grapadora Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Grapadora' en el partido 1 - 3 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Grapadora

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Grapadora va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nenad Lazić, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alberto Villaño que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Daniel Alio va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Valentín Carballeiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Kalandrakas Team Football

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Alejandro Malgrat donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Roberto Paoloni de Kalandrakas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tiago Rodrigues Gonçalves de Kalandrakas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 78 de partit.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Kalandrakas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Delano Nelson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giorgio Tondi va augmentar l'avantatge de Kalandrakas a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kalandrakas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sławomir Szoszuk que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Remie Schwarz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimo Giachino va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giorgio Tondi de Kalandrakas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdzisław Murzyński de Kalandrakas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.