Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conos! (124942) - Fc berrios (1580398) » 726965455: T75/J5/VII

Liga 726965455 Información oficial sobre el partido 726965455 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.201 (38237)

Conos! Alineación oficial del equipo 'Conos!' en el partido 3 - 1 FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido
0 - 1 Pablo Ballester Cardell (28')
Rihard Part (37') 1 - 1
Rihard Part (41') 2 - 1
Riccardo Mislej (42') 3 - 1
Conos! Alineación oficial del equipo 'Conos!' en el partido 3 - 1 FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Conos! Alineación oficial del equipo 'Conos!' en el partido 3 - 0 FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conos!

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Rihard Part facilitava les coses al Conos! amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Theodore Plant va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Rihard Part que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Als 42 minuts, Riccardo Mislej va ampliar l'avantatge de Conos! amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Wolf Aalen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Fernández Madrigal al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rihard Part va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Supanut Thongngam, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Michel Chum una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Diego Fernández Madrigal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Supanut Thongngam. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Calum Oldman de Conos! va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Conos! ho intentava per la dreta per mitjà de Michel Chum, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odilón Rodríguez Navas de Conos! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Comenalgas Balompié

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Pablo Ballester Cardell va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Comenalgas.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Caupolicán Bennet va rebre molts aplaudiments. Al minut 7 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Theodore Plant, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lefter Ongun no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Savater de Comenalgas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lefter Ongun de Comenalgas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.