Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc berrios (1580398) - ADRIAL FC (308396) » 726965451: T75/J4/VII

Liga 726965451 Información oficial sobre el partido 726965451 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.201 (38237)

FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido 5 - 1 ADRIAL FC Alineación oficial del equipo 'ADRIAL FC ' en el partido
0 - 1 Jorge Granados (17')
Alejandro Caulellas (32') 1 - 1
Aarón Junquera (33') 2 - 1
Aarón Junquera (35') 3 - 1
Aarón Junquera (61') 4 - 1
Miguel Ángel Montes Fuentes (85') 5 - 1
FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido 5 - 1 ADRIAL FC Alineación oficial del equipo 'ADRIAL FC ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido 4 - 1 ADRIAL FC Alineación oficial del equipo 'ADRIAL FC ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Comenalgas Balompié

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Comenalgas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alejandro Caulellas aconseguint el 1 - 1.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aarón Junquera de Comenalgas aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Comenalgas va augmentar la diferència quan Aarón Junquera no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Aarón Junquera de Comenalgas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Comenalgas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Ángel Montes Fuentes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lefter Ongun de Comenalgas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ADRIAL FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Granados, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Jorge Granados completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): ADRIAL va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antoíño de Bares.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ignacio Goiriz va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Anchieta de ADRIAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Anchieta es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Santi Amayuelas de ADRIAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.