Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raspu Team (123667) - mateo joyero (486276) » 726964359: T75/J11/VII

Liga 726964359 Información oficial sobre el partido 726964359 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.181 (38217)

Raspu Team Alineación oficial del equipo 'Raspu Team' en el partido 0 - 3 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
0 - 1 Omar Jaber (15')
0 - 2 Ingemar Beek (35')
0 - 3 Caitan Vega Cárdenas (89')
Raspu Team Alineación oficial del equipo 'Raspu Team' en el partido 0 - 3 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raspu Team Alineación oficial del equipo 'Raspu Team' en el partido 1 - 3 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raspu Team

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Francesc Puigvehí tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 200 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 50. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Francesc Puigvehí la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Manolo Matas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Algernon Sully va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicolau Vilaboi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manolo Matas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Tomàs Fenollosa va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Antonio Mato no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolau Vilaboi.

mateo joyero

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, joyero es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Omar Jaber es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Reasmey Phann va descol·locar totalment la defensa contrària i Ingemar Beek no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Caitan Vega Cárdenas va augmentar l'avantatge de joyero a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Arístides Machado va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): joyero quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Orquín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Ingemar Beek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Llaberia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fabio Blanco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): David Llaberia va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Caitan Vega Cárdenas que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Alcolea després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Llaberia va poder desviar-lo a córner.