Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Bull Alcover (491882) - farinha de manduca (1458594) » 726963772: T75/J4/VII

Liga 726963772 Información oficial sobre el partido 726963772 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.171 (38207)

Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 0 - 1 farinha de manduca Alineación oficial del equipo 'farinha de manduca' en el partido
0 - 1 Marcos Forrado (75')
Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 0 - 1 farinha de manduca Alineación oficial del equipo 'farinha de manduca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 0 - 2 farinha de manduca Alineación oficial del equipo 'farinha de manduca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Bull Alcover

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Amadeu Molina de Alcover va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

farinha de manduca

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Marcos Forrado va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a farinha.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): farinha va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Blai Cuñat va quedar-se sol davant el porter Carlos Pla Llorente, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Gerjan Hildebrand quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Alberto Iturregui ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Humberto Muegues va estar a punt de posar per davant a farinha amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Pla Llorente va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Marcos Forrado va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Blai Cuñat va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Humberto Muegues, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Arnau Argelés va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lluc Casajuana. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Carlos Pla Llorente va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfredo San Martín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Forrado de farinha es va guanyar la targeta groga merescudament.