Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castolo F.C. (492237) - Jilibudense (994825) » 726963318: T75/J3/VII

Liga 726963318 Información oficial sobre el partido 726963318 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.163 (38199)

Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 5 - 0 Atlético de Castigo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Castigo' en el partido
Clotaire Collot (9') 1 - 0
Kenneth Sitter (14') 2 - 0
Kenneth Sitter (19') 3 - 0
Clotaire Collot (26') 4 - 0
Joakim Lewerberg (82') 5 - 0
Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 5 - 0 Atlético de Castigo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Castigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 5 - 0 Atlético de Castigo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Castigo' en el partido
Tiene un resultado normal 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castolo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Paweł Rosiek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Castolo, un peu providencial d'en Clotaire Collot va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Amb 14 minuts jugats, en Kenneth Sitter va augmentar l'avantatge de Castolo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Castolo va augmentar la diferència quan Kenneth Sitter no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Castolo va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Clotaire Collot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castolo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joakim Lewerberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Erwin-Christian Schreihans va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ola Engebretsen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Giovani da Paz gairebé va marcar per a Castolo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Erwin-Christian Schreihans, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Atlético de Castigo

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isaac Peñacerrada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Isaac Peñacerrada va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.