Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zoniel C.F (490975) - Inter lorvick (489136) » 726963274: T75/J6/VII

Liga 726963274 Información oficial sobre el partido 726963274 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.162 (38198)

Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido 3 - 2 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
Bameen Gholinetaj (5') 1 - 0
1 - 1 Zeru Goienola (6')
Aadil Abdou (32') 2 - 1
Bameen Gholinetaj (84') 2 - 2
Marcus Maria Traunstein (86') 3 - 2
Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido 3 - 2 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido 2 - 0 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoniel C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Zoniel va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Bameen Gholinetaj va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Aadil Abdou van servir per superar a l'últim defensor, en Gheorghe Chiricu. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Zoniel cantant "Aadil Abdou selecció!"
  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Bameen Gholinetaj va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 84.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Marcus Maria Traunstein va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Zoniel.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Lum Liang Kang va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aadil Abdou! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Kazimír Mrlík, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valdis Jansons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Marcus Maria Traunstein una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Gheorghe Chiricu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Leopoldo Poleo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gheorghe Chiricu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luud Hebeda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aloísio José Urussanga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Inter lorvick

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 6 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Zeru Goienola marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de lorvick van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gică Hurmuzescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Hierro de lorvick es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.