Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapidinis (1594849) - TENERIFE B ASCENSO femenino (121221) » 726962722: T75/J7/VII

Liga 726962722 Información oficial sobre el partido 726962722 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.152 (38188)

Rapidinis Alineación oficial del equipo 'Rapidinis' en el partido 2 - 1 TENERIFE B ASCENSO femenino Alineación oficial del equipo 'TENERIFE B ASCENSO femenino' en el partido
Manoel Castellanos (18') 1 - 0
1 - 1 Óscar Arnalich (21')
Cristóbal Toro Díaz (34') 2 - 1
Rapidinis Alineación oficial del equipo 'Rapidinis' en el partido 2 - 1 TENERIFE B ASCENSO femenino Alineación oficial del equipo 'TENERIFE B ASCENSO femenino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapidinis Alineación oficial del equipo 'Rapidinis' en el partido 4 - 0 TENERIFE B ASCENSO femenino Alineación oficial del equipo 'TENERIFE B ASCENSO femenino' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapidinis

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Rapidinis va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Manoel Castellanos, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristóbal Toro Díaz de Rapidinis aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Cristóbal Toro Díaz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rapidinis.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pier Giovanni Persic va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Sergi Tort va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Nogorta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Rapidinis ho intentava per la dreta per mitjà de Armando Soriano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Miguel Bellota gairebé va marcar per a Rapidinis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cristóbal Toro Díaz va rematar alt.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Lepe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 91, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

TENERIFE B ASCENSO femenino

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Óscar Arnalich va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Iván Berategui va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jordi Renom, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Óscar Arnalich va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eleuterio Chumaceiro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Miguel Sargans de TENERIFE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.