Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC KNK (1414996) - Perros Viejos Asociación Deportiva (1583495) » 726962348: T75/J12/VII

Liga 726962348 Información oficial sobre el partido 726962348 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.145 (38181)

FC KNK Alineación oficial del equipo 'FC KNK' en el partido 1 - 2 Perros Viejos Asociación Deportiva Alineación oficial del equipo 'Perros Viejos Asociación Deportiva' en el partido
Augusto Villamañán (29') 1 - 0
1 - 1 Inghard Klüger (36')
1 - 2 Inghard Klüger (67')
FC KNK Alineación oficial del equipo 'FC KNK' en el partido 1 - 2 Perros Viejos Asociación Deportiva Alineación oficial del equipo 'Perros Viejos Asociación Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC KNK Alineación oficial del equipo 'FC KNK' en el partido 1 - 7 Perros Viejos Asociación Deportiva Alineación oficial del equipo 'Perros Viejos Asociación Deportiva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KNK

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Augusto Villamañán de KNK, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Devid Staessens hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Augusto Villamañán havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): KNK va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Augusto Villamañán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramon Sayrol.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Kornél Eszéki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KNK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): KNK va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Erich Medow va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): KNK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Cordero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, José Antonio Villanueva va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Perros Viejos Asociación Deportiva

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Louison Anglade va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Asociación, Inghard Klüger, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb 67 minuts jugats, Inghard Klüger de Asociación va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Bunescu va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59 en Gustavo Vila va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.