Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sez fc (120815) - Grajos sporting (493016) » 726961837: T75/J11/VII

Liga 726961837 Información oficial sobre el partido 726961837 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.136 (38172)

sez fc Alineación oficial del equipo 'sez fc' en el partido 4 - 1 Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido
Javier Pablo Viamonte (3') 1 - 0
Gustavo Bagañeira (7') 2 - 0
Diego Maestro (59') 3 - 0
3 - 1 Erik Berntsson (69')
Chulián Lucio-Villegas (72') 4 - 1
sez fc Alineación oficial del equipo 'sez fc' en el partido 4 - 1 Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sez fc Alineación oficial del equipo 'sez fc' en el partido 3 - 1 Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sez fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Pablo Viamonte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del sez se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 134 Minuto 7 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de sez al minut 7, que va llançar ajustat al pal en Gustavo Bagañeira. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Maestro va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de sez pel centre va donar un gran resultat: el gol de Chulián Lucio-Villegas va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Javier Pablo Viamonte, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Maestro de sez va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Leonardo Troya Lopez-Sor gairebé va marcar per a sez des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Javier Pablo Viamonte va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Gustavo Bagañeira va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Grajos sporting

Goles Goles

  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 69 una excel·lent centrada de Kévin Rodriguez va arribar a Erik Berntsson, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alfred Mantingh, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Kévin Rodriguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Emanuele Moeller va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ricardo Guilleuma va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Klimentiy Mushakov de sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.