Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grajos sporting (493016) - Spunnis FC (435737) » 726961834: T75/J10/VII

Liga 726961834 Información oficial sobre el partido 726961834 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.136 (38172)

Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido 1 - 2 Spunnis FC Alineación oficial del equipo 'Spunnis FC ' en el partido
Erik Berntsson (20') 1 - 0
1 - 1 Robert Gras (29')
1 - 2 Robert Gras (82')
Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido 1 - 2 Spunnis FC Alineación oficial del equipo 'Spunnis FC ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grajos sporting Alineación oficial del equipo 'Grajos sporting' en el partido 1 - 2 Spunnis FC Alineación oficial del equipo 'Spunnis FC ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,5 % 47,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grajos sporting

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Kévin Rodriguez el va rematar Erik Berntsson amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Erik Berntsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Cristóvão Rosa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stanisław Rudnik ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Spunnis FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Isaac Lozada de Spunnis va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Robert Gras que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Robert Gras que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Spunnis.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): El Spunnis va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 6 amb un llançament de falta perillós. En Bartolomeu Pinto però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Alessandro Pedergnani, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Robert Gras no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Francisco Ignacio Mariman va encarar al porter al 22, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Spunnis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Josep Lluís Bellot va quedar-se sol davant el porter Alessandro Pedergnani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Simón Peláez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Gerardo Mayordomo es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Simón Peláez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.