Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Agando (1601889) - Dem F.C (1585709) » 726961118: T75/J13/VII

Liga 726961118 Información oficial sobre el partido 726961118 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.123 (38159)

FC Agando Alineación oficial del equipo 'FC Agando' en el partido 4 - 0 Dem F.C Alineación oficial del equipo 'Dem F.C' en el partido
Luis Miro (12') 1 - 0
Eusebio Queralt (22') 2 - 0
Tudorel Prisăcaru (52') 3 - 0
Manuel Serrano (73') 4 - 0
FC Agando Alineación oficial del equipo 'FC Agando' en el partido 4 - 0 Dem F.C Alineación oficial del equipo 'Dem F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Agando Alineación oficial del equipo 'FC Agando' en el partido 6 - 0 Dem F.C Alineación oficial del equipo 'Dem F.C' en el partido
Tiene mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Agando

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Agando va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Miro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Agando van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eusebio Queralt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Agando a 3 - 0. Tudorel Prisăcaru va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Serrano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Abdeljami Kallah va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Agando.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Felipe Oña Vivar gairebé va marcar per a Agando des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Agando ho intentava per la dreta per mitjà de Lauri Paronen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrián Perdiguero al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eusebio Queralt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Luis Miro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Miro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Dem F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 13 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Odol Puente, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eusebio Queralt va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.