Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DE ORO Y CARBON (441225) - cacereño femenino ANDALUZ (1338669) » 726960381: T75/J11/VII

Liga 726960381 Información oficial sobre el partido 726960381 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.110 (38146)

DE ORO Y CARBON Alineación oficial del equipo 'DE ORO Y CARBON' en el partido 5 - 0 cacereño femenino ANDALUZ Alineación oficial del equipo 'cacereño femenino ANDALUZ' en el partido
Dušan Vujić (9') 1 - 0
Farzad Bazparan (32') 2 - 0
Dušan Vujić (34') 3 - 0
Joona Mikonsaari (58') 4 - 0
Farzad Bazparan (86') 5 - 0
DE ORO Y CARBON Alineación oficial del equipo 'DE ORO Y CARBON' en el partido 5 - 0 cacereño femenino ANDALUZ Alineación oficial del equipo 'cacereño femenino ANDALUZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DE ORO Y CARBON Alineación oficial del equipo 'DE ORO Y CARBON' en el partido 5 - 0 cacereño femenino ANDALUZ Alineación oficial del equipo 'cacereño femenino ANDALUZ' en el partido
Tiene un resultado normal 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DE ORO Y CARBON

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dušan Vujić, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PEÑAROL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PEÑAROL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Farzad Bazparan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dušan Vujić va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): PEÑAROL va aconseguir el 4 - 0 quan Joona Mikonsaari va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Farzad Bazparan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 86 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Piero Ahrendts per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xabi Magalmendi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Dušan Vujić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Piero Ahrendts va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Ángel Miguel Fromista gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xabi Magalmendi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Tyko Rantakari de PEÑAROL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Florian Brejcha-Gschöpf de PEÑAROL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cacereño femenino ANDALUZ

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Óscar Garitano va ridiculitzar a en Joona Mikonsaari amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Fayad Fariq es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 85, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 韩 (Han) 信声 (Xinsheng) de cacereño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernio Aragorri de cacereño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.