Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zceos Reloaded (1369652) - Screamers From Hell (776606) » 726959806: T75/J7/VII

Liga 726959806 Información oficial sobre el partido 726959806 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.100 (38136)

Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido 3 - 1 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
Aurelio Cervás (30') 1 - 0
Julio César Tuirán (44') 2 - 0
Julio César Tuirán (63') 3 - 0
3 - 1 Juan Comino (89')
Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido 3 - 1 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido 3 - 0 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zceos Reloaded

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Aurelio Cervás va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Zceos.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Zceos al minut 44, que va llançar ajustat al pal en Julio César Tuirán. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Julio César Tuirán de Zceos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Ivan Comadira es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zceos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ildefontso Makua, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Kelvin Saalfeld una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Giancarlo Blasilli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kelvin Saalfeld va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivan Comadira de Zceos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Screamers From Hell

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christos Casabares va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Comino la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Nájera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ariel Bustingorri estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Barriga de Screamers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.