Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fines Club de Fútbol (1578370) - Screamers From Hell (776606) » 726959791: T75/J3/VII

Liga 726959791 Información oficial sobre el partido 726959791 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.100 (38136)

Fines Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Fines Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
Alejandro Yusta (22') 1 - 0
Pol Baixeras (33') 2 - 0
Alejandro Guzmán (89') 3 - 0
Fines Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Fines Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fines Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Fines Club de Fútbol' en el partido 5 - 0 Screamers From Hell Alineación oficial del equipo 'Screamers From Hell' en el partido
Tiene mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fines Club de Fútbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fútbol va ser Alejandro Yusta.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fútbol i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Pol Baixeras el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Fútbol va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alejandro Guzmán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Pol Baixeras del Fútbol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pol Baixeras va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Ena de Fútbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Pol Baixeras, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Giancarlo Blasilli al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pol Baixeras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Enrique Jiménez Gago, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ferrán Narváez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Tío Bueno.

Screamers From Hell

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Screamers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Comino, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Screamers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Christos Casabares va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ariel Bustingorri de Screamers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Perepérez de Screamers es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.