Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polideportivo Almería (1415319) - Portland Thorns FC (795957) » 726959729: T75/J2/VII

Liga 726959729 Información oficial sobre el partido 726959729 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.99 (38135)

Polideportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Polideportivo Almería' en el partido 3 - 1 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
Jiří Šimka (16') 1 - 0
Tobias Tolosa (17') 2 - 0
Andrzej Wacowski (28') 3 - 0
3 - 1 Hernán Estébanez Zarzalejos (66')
Polideportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Polideportivo Almería' en el partido 3 - 1 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polideportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Polideportivo Almería' en el partido 4 - 0 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polideportivo Almería

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Poli va agafar avantatge al minut 16 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jiří Šimka fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Poli va aconseguir el 2 - 0 quan Tobias Tolosa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Poli va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrzej Wacowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tobias Tolosa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lefa Croxley de Poli va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Byeoung-Hoon Lee, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Byeoung-Hoon Lee va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lefa Croxley de Poli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Portland Thorns FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Portland va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Hernán Estébanez Zarzalejos va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Josèp Vadell ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): El Portland va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Hernán Estébanez Zarzalejos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Josèp Vadell la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Portland havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.