Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Transportes Dicarpe (308642) - Reikfax FC (121732) » 726959644: T75/J8/VII

Liga 726959644 Información oficial sobre el partido 726959644 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.97 (38133)

Transportes Dicarpe Alineación oficial del equipo 'Transportes Dicarpe' en el partido 4 - 0 Reikfax FC Alineación oficial del equipo 'Reikfax FC' en el partido
Jörn Reiter (25') 1 - 0
Francesco Zaccone (39') 2 - 0
Aldo Barbeito (72') 3 - 0
Aldo Barbeito (84') 4 - 0
Transportes Dicarpe Alineación oficial del equipo 'Transportes Dicarpe' en el partido 4 - 0 Reikfax FC Alineación oficial del equipo 'Reikfax FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Transportes Dicarpe Alineación oficial del equipo 'Transportes Dicarpe' en el partido 2 - 0 Reikfax FC Alineación oficial del equipo 'Reikfax FC' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Transportes Dicarpe

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Transportes va ser Jörn Reiter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Transportes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francesco Zaccone des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Transportes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aldo Barbeito progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Aldo Barbeito va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jörn Reiter va entorpir al marcador d'en Ioan Gheorghe per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Aldo Barbeito va deixar a Héctor Sagaseta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jörn Reiter. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Francesco Zaccone, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Juan Solano de Transportes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arturo Ferráez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Fernando Bragado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Combis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aldo Barbeito va ridiculitzar a en Renato Palencia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Marek Polaszczyk es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Reikfax FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Reikfax van sortir al contraatac al minut 34, però Gerard Woodward va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.