Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deóbriga (313236) - Real Ratalona C.F (1372010) » 726959632: T75/J5/VII

Liga 726959632 Información oficial sobre el partido 726959632 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.97 (38133)

Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido 5 - 0 Real Ratalona C.F Alineación oficial del equipo 'Real Ratalona C.F' en el partido
Claudio Kauffmann (15') 1 - 0
Juan Grijalvo (26') 2 - 0
Salva Izarrain (35') 3 - 0
Valentín Centurión (57') 4 - 0
Kelaja Rautenberg (70') 5 - 0
Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido 5 - 0 Real Ratalona C.F Alineación oficial del equipo 'Real Ratalona C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido 3 - 0 Real Ratalona C.F Alineación oficial del equipo 'Real Ratalona C.F' en el partido
Tiene suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deóbriga

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Deóbriga va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Claudio Kauffmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Deóbriga va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Grijalvo des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deóbriga pel centre va donar un gran resultat: el gol de Salva Izarrain va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valentín Centurión, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Kelaja Rautenberg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, Joona Tuhkanen gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salva Izarrain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Becerril, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Kelaja Rautenberg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Florit va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Real Ratalona C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ratalona va ser a punt de marcar al minut 9, quan el seu jugador 潘 (Pan) 文 (Wen) va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enrique Penadés de Ratalona va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ignacio González que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.