Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vegaribes (30526) - C.F VILLALPARDO (1594320) » 726959173: T75/J3/VII

Liga 726959173 Información oficial sobre el partido 726959173 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.89 (38125)

vegaribes Alineación oficial del equipo 'vegaribes' en el partido 2 - 0 C.F VILLALPARDO Alineación oficial del equipo 'C.F VILLALPARDO' en el partido
Juancho Saura González (37') 1 - 0
Gonzalo Higuera (57') 2 - 0
vegaribes Alineación oficial del equipo 'vegaribes' en el partido 2 - 0 C.F VILLALPARDO Alineación oficial del equipo 'C.F VILLALPARDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vegaribes Alineación oficial del equipo 'vegaribes' en el partido 2 - 1 C.F VILLALPARDO Alineación oficial del equipo 'C.F VILLALPARDO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vegaribes

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): vegaribes, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Juancho Saura González per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, vegaribes va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gonzalo Higuera, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): vegaribes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Higuera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Ursueguía.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): vegaribes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juancho Saura González en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Ursueguía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vegaribes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tantín Chambó va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Basilio Gener de vegaribes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

C.F VILLALPARDO

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Manuel Núñez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Alejandro Méndez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Sigarroa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): VILLALPARDO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Sigarroa va desviar el xut final de Laureano Ríos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Laureano Ríos va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Stefan Zhelezarov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de VILLALPARDO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Francisco Sigarroa va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Francisco Manuel Mancha.