Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv Krasnye (1587930) - C.A. Benicalap (121249) » 726958468: T75/J8/VII

Liga 726958468 Información oficial sobre el partido 726958468 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.76 (38112)

Lokomotiv Krasnye Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Krasnye' en el partido 1 - 0 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
Wolter Boelens (71') 1 - 0
Lokomotiv Krasnye Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Krasnye' en el partido 1 - 0 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lokomotiv Krasnye Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Krasnye' en el partido 2 - 0 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Krasnye

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Corria el minut 71 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wolter Boelens, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Lokomotiv va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Eduardo Ross va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Ross va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Lokomotiv va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bolibar Maurolagoitia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Soma Magyar.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Ross va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jørgen Evju va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cătălin-Cristian Iclănzan.

C.A. Benicalap

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BENICALAP, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Daul Telebay va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El BENICALAP va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Anatolie Stancea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daul Telebay de BENICALAP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.