Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MOLLET UE (773878) - Puigdàlber F. C. (1430413) » 726958177: T75/J6/VII

Liga 726958177 Información oficial sobre el partido 726958177 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.71 (38107)

CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 0 - 3 Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido
0 - 1 Pablo Bardem (21')
0 - 2 Dan Hergård (82')
0 - 3 Volkan Ural Nüvit (83')
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 0 - 3 Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 1 - 3 Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF MOLLET UE

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Theofilos Christodoulakis va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gerlando Cirillo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dion Silvestre de MOLLET la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Puigdàlber F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 方 (Fang) 泉明 (Quanming) va anar directament als peus de Pablo Bardem que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Puigdàlber va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dan Hergård.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Volkan Ural Nüvit, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Willem-Jan Achter de Molen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Àlex Casas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simón Benítez després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yiannis Moularas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Pablo Bardem va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.