Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esport&Casual FC (1455025) - Atco Astorga (492506) » 726956378: T75/J4/VII

Liga 726956378 Información oficial sobre el partido 726956378 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.39 (38075)

Esport&Casual FC Alineación oficial del equipo 'Esport&Casual FC' en el partido 1 - 1 Atco Astorga Alineación oficial del equipo 'Atco Astorga' en el partido
Anastasio Viamonte (16') 1 - 0
1 - 1 Ángel Izco (54')
Esport&Casual FC Alineación oficial del equipo 'Esport&Casual FC' en el partido 1 - 1 Atco Astorga Alineación oficial del equipo 'Atco Astorga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esport&Casual FC Alineación oficial del equipo 'Esport&Casual FC' en el partido 2 - 2 Atco Astorga Alineación oficial del equipo 'Atco Astorga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esport&Casual FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): El Anastasio Viamonte va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel E&C FC. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Luis García de Piedra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de E&C FC.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anastasio Viamonte va rematar alt.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Remi Benítez de Lugo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de E&C FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruperto Cepeda.

Atco Astorga

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Ángel Izco va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Josep Maria Pedró quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Josep Àngel Aleñà va ridiculitzar a en Sergio Aburuza amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Maria Pedró de Astorga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.