Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ilukantropos (309568) - atleticoborrajas FC (1337685) » 726955680: T75/J11/VII

Liga 726955680 Información oficial sobre el partido 726955680 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.26 (38062)

Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido 2 - 2 atleticoborrajas FC Alineación oficial del equipo 'atleticoborrajas FC' en el partido
Haroldo Reinante (38') 0 - 1
Haroldo Reinante (43') 1 - 1
Francisco Angulo (48') 2 - 1
2 - 2 Vladimir Lazarov (52')
Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido 2 - 2 atleticoborrajas FC Alineación oficial del equipo 'atleticoborrajas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido 1 - 4 atleticoborrajas FC Alineación oficial del equipo 'atleticoborrajas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Deportiva Merida

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Haroldo Reinante a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Haroldo Reinante va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 43, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportiva, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats van embogir quan en Francisco Angulo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Deportiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Plans de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atleticoborrajas FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 52 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vladimir Lazarov de atleticoborrajas marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del atleticoborrajas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tapan Sardesai, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alex Berdei va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Manuel De Los Santos va fer una jugada per la banda esquerra, però Álvaro Sánchez va aturar el seu xut.