Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vel fc (311557) - Ilukantropos (309568) » 726955662: T75/J7/VII

Liga 726955662 Información oficial sobre el partido 726955662 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.26 (38062)

vel fc Alineación oficial del equipo 'vel fc' en el partido 1 - 2 Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido
0 - 1 Alfonso Pérez (5')
Josep Joan Gimeno (28') 1 - 1
1 - 2 Pablo Pinedo Salazar (59')
vel fc Alineación oficial del equipo 'vel fc' en el partido 1 - 2 Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vel fc Alineación oficial del equipo 'vel fc' en el partido 3 - 2 Union Deportiva Merida Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Merida' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,1 % 14,2 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vel fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): vel equilibrava la balança al minut 28. En Josep Joan Gimeno, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Álvaro Sánchez va fer una magnífica aturada al minut 15, tot i el bon llançament de falta de Antonio Martínez Barnes.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pedro Blanch va marxar per velocitat al minut 50 i va fer una passada de la mort a Juan Luis Arbués, però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Miquel dels Sants Roca-sastre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de vel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Union Deportiva Merida

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfonso Pérez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Pablo Pinedo Salazar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gabriel Plans es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Pablo Pinedo Salazar de Deportiva, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Deportiva va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gabriel Plans s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Deportiva quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pablo Pinedo Salazar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.