Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Renal Mandril (315580) - Inter Córdoba (795553) » 726955408: T75/J14/VII

Liga 726955408 Información oficial sobre el partido 726955408 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.21 (38057)

Renal Mandril Alineación oficial del equipo 'Renal Mandril' en el partido 1 - 3 Inter Córdoba Alineación oficial del equipo 'Inter Córdoba' en el partido
0 - 1 Aioro Arotzaga (33')
0 - 2 Carlos Góngora (38')
0 - 3 Aioro Arotzaga (68')
Nino Barragáns (75') 1 - 3
Renal Mandril Alineación oficial del equipo 'Renal Mandril' en el partido 1 - 3 Inter Córdoba Alineación oficial del equipo 'Inter Córdoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Renal Mandril Alineación oficial del equipo 'Renal Mandril' en el partido 1 - 1 Inter Córdoba Alineación oficial del equipo 'Inter Córdoba' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Renal Mandril

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nino Barragáns de Mandril es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Albano Colón Madruga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Mandril van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 48, però el xut de Nino Barragáns des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Mandril va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alphonse Maridet va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Luis Martínez Mateo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Inter Córdoba

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en José Luis Martínez Mateo va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Aioro Arotzaga va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Córdoba posava el marcador 0 a 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Góngora, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Passaven 68 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Aioro Arotzaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Aioro Arotzaga de Córdoba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.