Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chamalosos (992368) - Albertinho FC (1459432) » 726954270: T75/J9/VII

Liga 726954270 Información oficial sobre el partido 726954270 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.1 (38037)

Chamalosos Alineación oficial del equipo 'Chamalosos' en el partido 1 - 1 Albertinho FC Alineación oficial del equipo 'Albertinho FC' en el partido
0 - 1 Omar Vinegra (50')
Frank Metelka (81') 1 - 1
Chamalosos Alineación oficial del equipo 'Chamalosos' en el partido 1 - 1 Albertinho FC Alineación oficial del equipo 'Albertinho FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chamalosos Alineación oficial del equipo 'Chamalosos' en el partido 2 - 0 Albertinho FC Alineación oficial del equipo 'Albertinho FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chamalosos

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Frank Metelka va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Chamalosos empatava el partit, 1 a 1, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Marcin Grabowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chamalosos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Dominik Guthmann del Chamalosos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frank Metelka va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Fernando Toledo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Chamalosos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Frank Metelka, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mikael Partiainen va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Chamalosos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 56 minuts, en Dominik Guthmann no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Chamalosos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Umberto Pestarino la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Omar Ibrahim va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Augusto Uncal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 80 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Albertinho FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Albertinho. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Omar Vinegra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mikael Partiainen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Albertinho al minut 47.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Albertinho, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Alfonso Monroy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Escuredo.