Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eric Castel Juniors (990658) - Santijera Team (121176) » 726953692: T75/J5/VI

Liga 726953692 Información oficial sobre el partido 726953692 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.1015 (15333)

Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 3 - 0 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
Milan Vujičić (6') 1 - 0
Milan Vujičić (16') 2 - 0
Jérémie Ferreira (66') 3 - 0
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 3 - 0 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 1 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Milan Vujičić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Juniors, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Milan Vujičić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Juniors eren letals, i Jérémie Ferreira va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Juniors van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Mirko Schiffner des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jiri Kupari va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Juniors va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Milan Vujičić, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Lefteris Kalekas de Juniors va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Santijera Team

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Santijera tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Phạm Tạo ho va intentar al minut 36 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Kévin Vallée ja els havia advertit que el porter contrari, en Gian Luigi Todesco, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ionică Marinescu de Santijera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.