Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EuroMojinos Futbol Club (1583261) - Soto`s Athletic Club (121782) » 726952743: T75/J6/VI

Liga 726952743 Información oficial sobre el partido 726952743 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.998 (15316)

EuroMojinos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'EuroMojinos Futbol Club' en el partido 0 - 2 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
0 - 1 José Javier Luca de Tena (43')
0 - 2 José María Caparriaga (44')
EuroMojinos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'EuroMojinos Futbol Club' en el partido 0 - 2 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EuroMojinos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'EuroMojinos Futbol Club' en el partido 0 - 3 Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EuroMojinos Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eric Quílez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): EuroMojinos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alekos Christoyiannis en un 1 contra 1 amb el porter Alex Chirculescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Eligio Nonnoi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Eric Quílez el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Alekos Christoyiannis de EuroMojinos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): EuroMojinos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Yordan Peshev va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alex Chirculescu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jari Kalliomäki de EuroMojinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Soto`s Athletic Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Manuel Iracheta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Athletic, un peu providencial d'en José Javier Luca de Tena va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José María Caparriaga, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Daniel Pedroso Garro al minut 22 semblava entrar, però Carmelo Duque de Estrada va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Athletic al minut 32, però el xut de Daniel Pedroso Garro va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marco Antonio Loyola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Daniel Pedroso Garro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Athletic va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en José María Caparriaga no va ser aprofitada per en José Javier Luca de Tena que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iñigo da Ermida, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iñigo da Ermida va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Roke Korta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.