Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soto`s Athletic Club (121782) - FocusVigo (1435076) » 726952740: T75/J5/VI

Liga 726952740 Información oficial sobre el partido 726952740 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.998 (15316)

Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 4 - 0 FocusVigo Alineación oficial del equipo 'FocusVigo' en el partido
Manuel Iracheta (6') 1 - 0
Daniel Pedroso Garro (7') 2 - 0
José María Caparriaga (12') 3 - 0
José Javier Luca de Tena (67') 4 - 0
Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 4 - 0 FocusVigo Alineación oficial del equipo 'FocusVigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 3 - 0 FocusVigo Alineación oficial del equipo 'FocusVigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soto`s Athletic Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Iracheta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Pedroso Garro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Athletic.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María Caparriaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan José Javier Luca de Tena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Maza per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Folke Troisdorf va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Roke Korta, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a FocusVigo, però Roman Tereshkin no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Maza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Javier Luca de Tena de Athletic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Maza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FocusVigo

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Vicens Tarí de FocusVigo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Viktor Bonev de FocusVigo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Béla Csapó de FocusVigo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.