Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ceba Fregida CF (1368519) - Expendables F.C. (1579018) » 726952496: T75/J13/VI

Liga 726952496 Información oficial sobre el partido 726952496 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.993 (15311)

Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 4 Expendables F.C. Alineación oficial del equipo 'Expendables F.C.' en el partido
0 - 1 Paco Moreno (12')
0 - 2 Elmer Morales (29')
0 - 3 Pedro Olivos (62')
0 - 4 Pedro César Martínez de Porras (66')
Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 4 Expendables F.C. Alineación oficial del equipo 'Expendables F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 3 Expendables F.C. Alineación oficial del equipo 'Expendables F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceba Fregida CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fregida va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zbigniew Sarnecki va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Gómez Dávila va ridiculitzar a en Elmer Morales amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fregida va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Haakon Fagerberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Expendables F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paco Moreno que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Expendables.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Przemysław Murawski la va convertir en gol amb un remat de cap en Elmer Morales tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 29 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Expendables va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pedro Olivos.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ángel Ballesteros arribés a peus de Pedro César Martínez de Porras, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Expendables el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 3 la va desaprofitar Pedro Olivos de Expendables, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, el Expendables va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ramtin Asayeshi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Olivos al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignasi Triadú de Expendables es va guanyar la targeta groga merescudament.