Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los membrilluelos F.C (437724) - Ituren Team (47949) » 726952415: T75/J8/VI

Liga 726952415 Información oficial sobre el partido 726952415 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.992 (15310)

los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido 3 - 0 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
Remigio Melenas (30') 1 - 0
Jesús Vallines (63') 2 - 0
Jesús Vallines (84') 3 - 0
los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido 3 - 0 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido 4 - 0 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de membrilluelos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Remigio Melenas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63 en Jesús Vallines va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Jesús Vallines va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 84 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Hans Åhér va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tiberiu Popesc de membrilluelos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del membrilluelos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hans Åhér, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Iribi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 68 podia haver acabat en gol, però Bohdan Orysiak va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Diego Jubitero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ituren Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Ituren van sortir al contraatac al minut 32, però Valentino Franzutti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ituren van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vasil Mladenov va sortir desviat a la dreta de la porteria.