Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fer Club Boadilla (488603) - los membrilluelos F.C (437724) » 726952398: T75/J3/VI

Liga 726952398 Información oficial sobre el partido 726952398 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.992 (15310)

Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido 2 - 2 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Amadou Gakou (22') 1 - 0
Kilian Orieux (30') 2 - 0
2 - 1 Héctor Calera (59')
2 - 2 Jesús Vallines (67')
Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido 2 - 2 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido 1 - 1 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fer Club Boadilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Amadou Gakou va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Boadilla.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Boadilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kilian Orieux progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Boadilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Kilian Orieux va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Tello de Boadilla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oluf Storgaard de Boadilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boadilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Héctor Calera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del membrilluelos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 59.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jesús Vallines per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de membrilluelos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remigio Melenas de membrilluelos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.