Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Old Caipirinha FC (1592871) - Inmobiliaria Freixeiro (795730) » 726951357: T75/J9/VI

Liga 726951357 Información oficial sobre el partido 726951357 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.973 (15291)

Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido 5 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Valerio Marchignoli (23') 1 - 0
Jesús Álvarez Cabanilla (29') 2 - 0
Lorenzo Coria (47') 3 - 0
Iván Medina Cantalejo (73') 4 - 0
Lorenzo Coria (89') 5 - 0
Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido 5 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido 3 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Caipirinha FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Valerio Marchignoli de Caipirinha va fer un bon esprint per escapar-se de Yıldız Emül i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Jesús Álvarez Cabanilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lorenzo Coria va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 47.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Iván Medina Cantalejo va incrementar l'avantatge de Caipirinha amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Caipirinha i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Lorenzo Coria el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Valerio Marchignoli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Fernando Martínez de Rojas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Caipirinha van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Valerio Marchignoli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Caipirinha a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bonaventura Falomir va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Ricardo Estor de Caipirinha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35 del partit, Ricardo Estor de l'equip Caipirinha, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Inmobiliaria Freixeiro

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Inmobiliaria va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Lakdasa Nandasiri no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yıldız Emül.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hristo Vutov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.