Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cocoteros f.c (1431812) - Terryers Sants Team (774613) » 726950706: T75/J14/VI

Liga 726950706 Información oficial sobre el partido 726950706 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.961 (15279)

cocoteros f.c Alineación oficial del equipo 'cocoteros f.c' en el partido 3 - 1 Terryers Sants Team Alineación oficial del equipo 'Terryers Sants Team' en el partido
0 - 1 Federico Sapone (6')
Adnan Hefny (41') 1 - 1
Tim Forsland (63') 2 - 1
Manuel Mozo Moratinos (72') 3 - 1
cocoteros f.c Alineación oficial del equipo 'cocoteros f.c' en el partido 3 - 1 Terryers Sants Team Alineación oficial del equipo 'Terryers Sants Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
cocoteros f.c Alineación oficial del equipo 'cocoteros f.c' en el partido 5 - 1 Terryers Sants Team Alineación oficial del equipo 'Terryers Sants Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cocoteros f.c

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del cocoteros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adnan Hefny que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Tim Forsland, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Dimitri Pavilla va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cocoteros, Manuel Mozo Moratinos, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Manuel Mozo Moratinos de cocoteros va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 214 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en 寛明 (Hiroaki) 角谷 (Sumiya) quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a cocoteros! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): cocoteros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Mozo Moratinos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gerold Ghiraw.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tim Forsland! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Malte Sinding de cocoteros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Terryers Sants Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 6 una excel·lent centrada de Danilo Conti va arribar a Federico Sapone, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Charlie Straatemeijer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Charlie Straatemeijer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Stefano Lorenzoni va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Augustin Habor va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danilo Conti de Terryers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dietger Hamers de Terryers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.