Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Card (1339936) - Els Segadors de tres torres (1414403) » 726950450: T75/J5/VI

Liga 726950450 Información oficial sobre el partido 726950450 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.957 (15275)

Blue Card Alineación oficial del equipo 'Blue Card' en el partido 0 - 2 Els Segadors de tres torres Alineación oficial del equipo 'Els Segadors de tres torres' en el partido
0 - 1 Tim Peter Übigau (24')
0 - 2 Tim Peter Übigau (68')
Blue Card Alineación oficial del equipo 'Blue Card' en el partido 0 - 2 Els Segadors de tres torres Alineación oficial del equipo 'Els Segadors de tres torres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blue Card Alineación oficial del equipo 'Blue Card' en el partido 1 - 2 Els Segadors de tres torres Alineación oficial del equipo 'Els Segadors de tres torres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue Card

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Oqtay Şahbazov, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blue va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 羅 (Lo) 英雄 (Yingxiong) va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Marcin Słabiński va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Coyuri Marcelo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Petur Páll Norderø va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Coyuri Marcelo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 88 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Els Segadors de tres torres

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Segadors va ser finalitzada des de l'esquerra per Tim Peter Übigau al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Segadors va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tim Peter Übigau, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joaquín Melo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joaquín Melo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Joaquín Melo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Josep Enric Such quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de John Gichuru, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Arnaud Vincent de Segadors va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.