Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rio Quaid (48821) - Arteixo FC (779553) » 726950184: T75/J9/VI

Liga 726950184 Información oficial sobre el partido 726950184 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.952 (15270)

Rio Quaid Alineación oficial del equipo 'Rio Quaid' en el partido 0 - 1 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
0 - 1 Kristian Erik Bosl (13')
Rio Quaid Alineación oficial del equipo 'Rio Quaid' en el partido 0 - 1 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rio Quaid Alineación oficial del equipo 'Rio Quaid' en el partido 1 - 1 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rio Quaid

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del R.Q. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giray Nizami, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ponleak Daro va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Noppinger de R.Q. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Arteixo FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Arteixo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kristian Erik Bosl, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Arteixo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kristian Erik Bosl s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francesco Gambato, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francesco Gambato va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kees Bruggink de Arteixo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.