Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TERAPÍA F.C. (1421636) - Borocity (772311) » 726949769: T75/J4/VI

Liga 726949769 Información oficial sobre el partido 726949769 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.945 (15263)

TERAPÍA F.C. Alineación oficial del equipo 'TERAPÍA F.C.' en el partido 0 - 2 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
0 - 1 Germán Coppola (23')
0 - 2 Juan Lapeira Lizarra (35')
TERAPÍA F.C. Alineación oficial del equipo 'TERAPÍA F.C.' en el partido 0 - 2 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TERAPÍA F.C. Alineación oficial del equipo 'TERAPÍA F.C.' en el partido 0 - 2 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TERAPÍA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Aritz Lucas marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Mario Gorriarán que va xutar a fora per molt poc.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TERAPÍA va anar a parar a la dreta de l'atac on en William Guillermo Santander, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Koldo Berrendero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TERAPÍA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Oskar Arpasi després que el jugador de TERAPÍA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Borocity

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Borocity prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Germán Coppola.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Lapeira Lizarra, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Carlos Manuel Pino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Endara va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Borocity que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Isaiah Natividad, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Kareem Chang de Borocity va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Buzoeanu de Borocity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.