Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas de Salamanca (1585130) - Roda de Barà S.B (485389) » 726949683: T75/J10/VI

Liga 726949683 Información oficial sobre el partido 726949683 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.943 (15261)

Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido 2 - 4 Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido
0 - 1 Marcus Tampier (4')
0 - 2 Antonio Gracera (33')
0 - 3 Petr Fajkus (35')
0 - 4 Zdeněk Faldyna (60')
Karel Julínek (61') 1 - 4
Sorin-Cristian Andruş (74') 2 - 4
Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido 2 - 4 Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido 0 - 5 Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas de Salamanca

Goles Goles

  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Karel Julínek era molt més ràpid que el defensa Rubén Cotapos. Al minut 61, el jugador de Unionistas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 4.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 74, en Karel Julínek del Unionistas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sorin-Cristian Andruş que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Unionistas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sorin-Cristian Andruş la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Jimeno Caballer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Roda de Barà S.B

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Roda Barà agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marcus Tampier amb mestria.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Antonio Gracera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Roda Barà va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Petr Fajkus.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zdeněk Faldyna va augmentar l'avantatge de Roda Barà a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Zdeněk Faldyna va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 萧 (Xiao) 剑智 (Jianzhi) va entorpir al marcador d'en Zdeněk Faldyna per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Rubén Cotapos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vasil Andreev va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Armonas Marejevas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Armonas Marejevas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Armonas Marejevas de Roda Barà va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.