Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KaTaToNiA F.C. (492569) - Unionistas de Salamanca (1585130) » 726949670: T75/J7/VI

Liga 726949670 Información oficial sobre el partido 726949670 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.943 (15261)

KaTaToNiA F.C. Alineación oficial del equipo 'KaTaToNiA F.C.' en el partido 3 - 1 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
Mirosław Frankiewicz (37') 1 - 0
Jean Albertolli (47') 2 - 0
Mirosław Frankiewicz (60') 3 - 0
3 - 1 Karel Julínek (90')
KaTaToNiA F.C. Alineación oficial del equipo 'KaTaToNiA F.C.' en el partido 3 - 1 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KaTaToNiA F.C. Alineación oficial del equipo 'KaTaToNiA F.C.' en el partido 3 - 0 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KaTaToNiA F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): KaTaToNiA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Mirosław Frankiewicz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a KaTaToNiA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Jean Albertolli el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): KaTaToNiA va augmentar la diferència quan Mirosław Frankiewicz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Frank Krogsrud va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mirosław Frankiewicz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Apel·les Colonques rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Apel·les Colonques gairebé va marcar per a KaTaToNiA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Unionistas. La jugada d'estratègia del KaTaToNiA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julen Sarmiento va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henri Ala-Krekola de KaTaToNiA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Unionistas de Salamanca

Goles Goles

  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 90 minuts, Karel Julínek va superar per velocitat Mirosław Frankiewicz per posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Unionistas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sorin-Cristian Andruş, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Graziano Buratin va marxar de 焦 (Jiao) 丹海 (Danhai) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Unionistas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ralph Hoyland va fer una magnífica centrada, però la rematada de Woody Tybald va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.