Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roda de Barà S.B (485389) - Unionistas de Salamanca (1585130) » 726949662: T75/J5/VI

Liga 726949662 Información oficial sobre el partido 726949662 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.943 (15261)

Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido 2 - 0 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
Marcus Tampier (19') 1 - 0
Armonas Marejevas (42') 2 - 0
Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido 2 - 0 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido 6 - 0 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
Es un cenizo 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roda de Barà S.B

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Marcus Tampier de Roda Barà, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Roda Barà va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Armonas Marejevas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Roda Barà va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Gracera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Petr Fajkus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Visvaldis Daudzišs va sorprendre Vasil Andreev amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Armonas Marejevas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Roda Barà ho intentava per la dreta per mitjà de Armonas Marejevas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vasil Andreev al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 萧 (Xiao) 剑智 (Jianzhi) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Antonio Gracera gairebé va marcar per a Roda Barà des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petr Fajkus de Roda Barà va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Unionistas de Salamanca

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Vasil Andreev de Unionistas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ralph Hoyland al minut 29 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Visvaldis Daudzišs va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radek Vachulka de Unionistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.