Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarragons FC (989343) - LegalHunter FC (1368927) » 726949557: T75/J7/VI

Liga 726949557 Información oficial sobre el partido 726949557 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.941 (15259)

Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 0 - 1 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
0 - 1 Stefan Cronkvist (56')
Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 0 - 1 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido 2 - 0 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarragons FC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Mauro Barrio gairebé marca per a Tarragons al minut 34 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

LegalHunter FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Israel Serra Vázquez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LegalHunter, un peu providencial d'en Stefan Cronkvist va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Jaime Torres Ponce va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LegalHunter que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Aizo Teiletxe hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Krzysztof Weis havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LegalHunter va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Krzysztof Weis va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 80 minuts, el LegalHunter va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Jaime Torres Ponce de LegalHunter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.